Ο κορυφαίος έλληνας σεφ, Άρης Βεζενές, καλεσμένος αυτή την Παρασκευή στην εκπομπή του Γιώργου Μουχταρίδη.?
Ο δημιουργός των αγαπημένων ?@birdmanathens @ekibenathens και @vezene θα μιλήσει για την τέχνη της μαγειρικής και την κληρονομιά της, τον ρυθμό και τον παλμό που δίνει η εστίαση στην πόλη όπως και για την πρώτη του μαγειρική ανάμνηση.
Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Νέα Υόρκη από Έλληνες μετανάστες, ο Άρης Βεζενές είναι ένας αντικομφορμιστής, αυτοδίδακτος σεφ, τεχνίτης του κρέατος και ιδρυτής της Green Garlic Management, ενός ταχέως αναπτυσσόμενου καινοτόμου επενδυτικού ομίλου φιλοξενίας με έδρα την Αθήνα. Τα εστιατόρια Vezené, Birdman, Ekiben Kitchen και το Ikigai Market είναι τα brands στην ομπρέλα της Green Garlic Management.
Θεωρείται από πολλούς ως ο πρώτος σεφ που έφερε το κίνημα του σύγχρονου bistronomy στην Ελλάδα το 2008, την Ανοιχτή Φωτιά και ήταν ο πρώτος που μίλησε για προέλευση, sustainability και whole animal butchery.